Utveckling i WordPress & Webflow

Mer än bara en hemsida

Vi erbjuder webbutveckling med fokus på dina mål och visioner. Vi fixar alltifrån enkla landningssidor till stora komplexa sajter. Vi erbjuder även en rad marknadsföringstjänster som hjälper dig att nå de resultat du vill ha.  Exempel på vad vi erbjuder är löpande arbete med SEO, annonsering i sociala medier, betald marknadsföring via Google Ads samt utvärdering och analys av trafik. 

Webbutveckling i WordPress eller Webflow

Vi bygger oftast hemsidor i WordPress med Elementor Pro. Men Webflow är en lösning vi gärna erbjuder också när behovet finns. Vi hjälper dig gärna göra smarta val när det gäller teknik.

Här kan du läsa kort om skillnaden på WordPress och Webflow.

Prestanda

Alla älskar när det går snabbt. Google premierar även snabba sidor. Vi optimerar alltid innehållet så att sidorna laddar så snabbt som möjligt.

Säkerhet

Vi installerar säkerhetsskydd från Wordfence som motverkar intrång. Formulär skyddas från spam och 2-stegs autensiering för login finns som tillval som administratör.

Tillgänglighet

Om du vill eller har krav på dig att tillgänglighetsanpassa hemsidan så har vi möjlighet att bygga efter protokollet WCAG 2.1.

Service och support

Genom prisvärda underhållsavtal ser vi till att din sajt alltid fungerar och är tekniskt uppdaterad. Behöver du teknisk support så är vi bara ett mail eller telefonsamtal bort. Vi tar också backup på din hemsida varje dag och kan återställa en tidigare version ifall något går snett.

Vad kostar det?

Priset beror helt på omfattningen av projektet. Under 2023 byggde vi hemsidor som kostade alltifrån 20.000-150.000 kr. Hör av dig så tar vi fram ett förslag baserat på din budget.

Bilder från vår portfolio

Rulla till toppen