Om oss

Byrån drivs av Kicki Fagerlund och Daniel Gustafsson, samt ett nätverk av frilansare. Sedan 2019 har vår byrå i Piteå hjälpt ett hundratal företag att utveckla sina varumärken med digital marknadsföring, branding, design och webbutveckling i WordPress. Vi jobbar med alltifrån småföretagare till startups och börsnoterade bolag.

Digitalbyrå Kicki Fagerlund

Kicki Fagerlund

Kicki har sin bakgrund inom musik och jämställdhet. Hon startade Umeås Popkollo 2005 och har varit med och byggt upp Riksorganisationen Popkollo. Efter många år i musikbranschen bestämde hon sig för att utbilda sig till Digital Strateg och direkt efter examen startades Framtidsbyrån tillsammans med sambon Daniel.

Digitalbyrå i Piteå Daniel Gustafsson

Daniel Gustafsson

På Daniels CV återfinns även sex år som digital producent på Leos Leklands marknadsavdelning, några år som innovationsledare på Piteå Science Park samt en tid som marknadschef på Trixie. Daniel är i grunden gitarrlärare och har arbetat länge i musikbranschen. 

Nätverket

Framtidsbyrån har ett stort nätverk av experter som hjälper till när det behövs. I nätverket finns t ex kreativa designers, programmerare och talanger på sociala medier. Nedan ser du två av våra närmaste frilansare som är med i nästan alla projekt.

Sudha Kirubakaran

Sudha har över 1000 webbprojekt i ryggen med sina 14 år som webbutvecklare.

Abby Craven

Abby är vår marknadsassistent som jobbar med design och content till webb och sociala medier.

Några av våra kunder

Avancos
Esbri
Riksteatern Norra
Kiwa
Telia Company
Ambicare
Add Gender
Changemaker Educations
Make Equal
Feministiskt Initiativ
Svensk Vattenanalys
Företagarna
Storyspot
Förbättringsverket
Piteå Kommun
Heta Hyttan
Helekopterhuset
Hasseltornet
Småföretagsbyrån

Xtactor
Ulrika Sedell
Mångfaldsföretagarna
Förbundet Agenda 2030
Din HR-partner
Björkmans pedagogiska
Blank Ark
SCA

Rulla till toppen