Vi skräddarsyr workshops och föreläsningar som tar ditt företag till nästa nivå inom marknadsföring.

Behöver du, ditt företag eller team utöka era kunskaper och skapa strategier inom marknadsföring och varumärkesbyggande? Vi på Framtidsbyrån delar gärna med oss av alla våra kunskaper och erfarenheter genom workshops och föreläsningar.

Lär er grunderna

Innan man kan bli riktigt vass på digital marknadsföring är det viktigt att förstå grunderna inom detta område. Hur växer egentligen ett varumärke? Vad är branding och positionering? De varumärken som har stenkoll på grunderna får en betydligt enklare och mer kostnadseffektiv resa kring sin marknadsföring.

Bli digitala ninjor

SEO, PPC, Paid Ads, SEM… Har du koll på lingot? Mycket av dagens marknadsföring landar ofta i att kunna hantera olika digitala plattformar och ha koll på funktionerna i sociala medier. Här hjälper vi er att få en helhetsbild över hur allt hänger ihop, samt fördjupar oss i de delar som är relevanta för just er.

Beställarkompetens i ledningen

En dyr post för många organisationer är inköp av extern kompetens inom digital marknadsföring. Fältet är komplext och det är lätt att kasta pengar i sjön om man inte förstår fullt ut vad man behöver och vilka resultat man kan förvänta sig. Vi hjälper er att höja er beställarkompetens inom de områden som är viktiga för er.

Vi kan alla plattformar

Framtidsbyrån jobbar dagligen med de flesta digitala plattformar för marknadsföring så som Facebook, Instagram, TikTok, Youtube och Google Ads. Det finns också en uppsjö av kringliggande tjänster som är bra att ha koll på, till exempel Google Analytics och Facebook Business Manager. 

Punktinsats eller längre samarbete

Vi tar på oss kortare insatser som föreläsningar eller workshops. Beroende på vad ni behöver kan vi skräddarsy upplägg på allt från en timmas introduktion till att köra inspirerande heldagar eller djupdyka under en längre konferens . Vi kan också skapa långsiktiga samarbeten där vi hjälper er att bygga upp er kommunikation över tid.

För vem?

Våra workshops och föreläsningar passar bra för team på små och stora företag, kommunala och statliga organisationer samt i företagsfrämjande kontexter.

Vill du veta mer? Kontakta oss så bollar vi just era behov.

kicki@framtidsbyran.nu
070-233 82 43 (Kicki)

Om oss

Daniel Gustafsson

Daniel har arbetat med marknadsföring på olika sätt sedan i början av 2000-talet, och med sociala medier sedan lanseringen av Facebook 2006.

I bagaget finns erfarenheter från egna företag inom e-handel och event. Under många år återfanns Daniel inom Leos Leklands-koncernen som marknadsansvarig och han har även suttit som innovationsledare vid Piteå Science Park. De senaste tre åren har fokus legat på Framtidsbyrån och ett hundratal kunder inom många olika branscher.

Kicki Fagerlund

Kicki är en rutinerad entreprenör och utbildad digital strateg som jobbat med många projekt, bland annat åt Företagarna och Telia Sense. Kicki har även en lång karriär som artist bakom sig under artistnamnet Brita Kristina.

Kicki grundade bland annat Popkollo i Umeå och är ett välkänt ansikte genom sitt engagemang för jämställdhet.

Våra kunder

Kontakt

Fyll i detta så hör vi av oss inom kort