Coachning i datadriven marknadsföring

Känner du dig lite vilsen när det gäller alla digitala plattformar och strategier för digital marknadsföring? Vill du klara dig på egen hand? Då har vi lösningen för dig!

Framtidsbyråns digitala ninja, Daniel Gustafsson lär dig strategierna, de tekniska grunderna och visar dig alla tips och tricks när det gäller de vanligaste digitala kanalerna och verktygen.

De fem blocken nedan skräddarsys och kopplas tätt ihop med ditt företags unika situation, så att kunskapen blir direkt applicerbar och användbar i din vardag.

Coachningen hålls digitalt fördelat över 5 tillfällen. Ca 2 timmar per tillfälle. Upplägget går såklart att skräddarsys efter behov.

Pris: 7500 kr/person
(exkl. moms)

Mer om din coach

Hej! Jag heter Danne och jag började min yrkeskarriär som musiklärare och studiomusiker, men halkade snabbt in i entreprenörskap,  digital marknadsföring och webbdesign.

Under åren har jag drivit företag inom event och e-handel samt varit den som hanterade Leos Leklands marknadsföring i alla kanaler under fem år. Jag har även hunnit med 2 år som affärsutvecklare och innovationsledare på Piteå Science Park och ett kortare uppdrag på Trixie Sverige som marknadschef.

Men sedan 2019 har jag drivit Framtidsbyrån i Piteå tillsammans med Kicki Fagerlund. Vi har sedan starten hjälpt ett hundratal bolag med branding, webb och digital marknadsföring.

Innehåll i stora drag

Varje block anpassas efter din verksamhets behov.

Digital strategi

Vi går igenom ett ramverk för att arbeta datadrivet, smart och effektivt med din marknadsföring.

Organisk social media

Hur får man effekt från de organiska inläggen man skapar i sociala medier? Vi går igenom strategier, funktioner, tips och tricks gällande Facebook och Instagram.

Meta Business Ads

Här lär du dig alla viktiga funktioner i Metas annonsplattform du får ett datadrivet sätt att hantera annonser kopplat till din verksamhet.

Google Ads & SEO

Att synas på Google är inte helt lätt. Du lär dig hur du får algoritmerna att älska ditt företag samt hur du köper placeringar via Google Ads och följer upp resultatet.

Analysera marknadsföringsdata

Du lär dig skapa relevanta mätpunker för ditt företag och hur du följer upp dessa i Google Analytics och andra relaterade plattformar.

Vill du veta mer eller köra igång?

Maila eller använd formuläret så bokar vi in ett möte.
daniel@framtidsbyran.nu

Rulla till toppen