Om Framtidsbyrån

Framtidsbyrån drivs av Kicki Fagerlund och Daniel Gustafsson, samt ett nätverk av frilansare. Sedan 2019 har vår byrå i Piteå hjälpt ett hundratal företag att utveckla sina varumärken. Alltifrån småföretagare till startups och börsnoterade bolag. Vi erbjuder tjänster inom varumärkesutveckling, webbdesign och digital marknadsföring.

Kicki Fagerlund

Kicki har sin bakgrund inom musik och jämställdhet. Hon startade Umeås Popkollo 2005 och har varit med och byggt upp Riksorganisationen Popkollo. Efter många år i musikbranschen bestämde hon sig för att utbilda sig till Digital Strateg och direkt efter examen startades Framtidsbyrån tillsammans med sambon Daniel.

Daniel Gustafsson

Daniel är i grunden gitarrlärare och har arbetat länge i musikbranschen. På Daniels CV återfinns även sex år som digital producent på Leos Leklands marknadsavdelning, några år som innovationsledare på Piteå Science Park samt en tid som marknadschef på Trixie.

Nätverket

Framtidsbyrån har ett stort nätverk av experter som hjälper till när det behövs. I nätverket finns t ex kreativa designers, programmerare och talanger på sociala medier.

Några av våra kunder

Kiwa
Telia Company
Ambicare
Add Gender
Changemaker Educations
Make Equal
Feministiskt Initiativ
Svensk Vattenanalys

Företagarna
Storyspot
Förbättringsverket
Piteå Kommun
Heta Hyttan
Helekopterhuset
Hasseltornet
Småföretagsbyrån

Xtactor
Ulrika Sedell
Mångfaldsföretagarna
Förbundet Agenda 2030
Din HR-partner
Björkmans pedagogiska
Blank Ark
SCA

Samarbetspartners

Vi är Elementor experts och har byggt webb i många med Elementor.

Vi är agency partner med Flywheel som hostar WordPress.

Vi är Shopify partners

Vi är Woocommerce experts

Certifierade annonsörer på Meta

Rulla till toppen