Nyhetssajt för Stiftelsen Esbri

Utmaning:
Inom det expansiva området för kunskapsspridning om innovation, entreprenörskap och småföretagande stod Esbri inför en utmaning som många företag känner igen sig i: en föråldrad och ineffektiv webbplats. Den tidigare webben var inte bara gammal och omodern, utan den hindrade också Esbris möjligheter att effektivt nå ut till sin publik och maximera sin synlighet online.

Lösning:
För att möta Esbris behov av en modern, flexibel och användarvänlig webbplats tog Framtidsbyrån på sig uppdraget att skapa en helt ny webbplats från grunden. Genom att använda den kraftfulla plattformen WordPress och genom att importera och konvertera allt befintligt innehåll till ett modernt format, säkerställde vi en webbplats som inte bara var estetiskt tilltalande utan också lätt att hantera och vidareutveckla över tid.

Resultat:
Esbri upplevde omedelbara fördelar av den nya webbplatsen. Genom att fokusera på sökmotoroptimering (SEO) kunde vi öka Esbris synlighet på Google och därmed locka fler besökare till webbplatsen. På bara några månader har Esbris webbplats sett en betydande ökning i trafik, med cirka 1500 läsare per månad, varav 250 besök per månad kommer organiskt från Google-sökningar.

Besök Esbri.se >

Rulla till toppen