Framtidssäkra digitalt

Hur mår er digitala marknadsföring och kommunikation? Var finns potentialen inför 2022? Kanske vet ni inte riktigt vad ni ska satsa på eller vilka alternativ som finns? Som tur är finns vi här och kan hjälpa er att hitta rätt i den digitala kommunikationsdjungeln. 

Vi hjälper er att analysera nuläget och tar sedan fram en plan för att nå det önskade läget. Genom kartläggning, analys och workshops hjälper vi er att göra rätt satsningar i era digitala kanaler. Vi har kompetens att hjälpa er nå era mål inom annonsering i sociala medier, webbanalys, SEO/SEM samt e-postmarknadsföring. 

Annonsering i sociala medier

Hur ni skall jobba med sociala medier beror på vad ni har för syfte och affärsmål med kommunikationen. Kanske är det så att annonsering på Instagram är er grej? Eller är det på LinkedIn ni ska synas mest? Vi hjälper er att välja väg och ser till att det ni väljer att satsa på ger resultat.

Hemsida

Vi kartlägger hur er hemsida presterar. Genererar den de önskvärda affärerna? Vi analyserar besöksdata och ger förslag som kan öka er försäljning eller ta en kund närmare en kontakt med er.

SEO (Search Engine Optimization)

Dyker er företag upp i sökningar på Google? Om inte, hur åtgärdar vi det? Genom att förstå era kunders sökbeteenden på Google och optimera innehållet på er hemsida kan vi se till att ni rankar högre än vad ni gör idag. 

SEM (Search Engine Marketing)

Ibland är konkurrensen tuff på Google. Kanske är det så att det är värt att köpa sig till bra placeringar för just ditt företag? Vi hjälper er kartlägga, analysera och skapa era annonser på Google. 

Mail

Hur fungerar kommunikationen med befintliga och potentiella kunder idag? Är nyhetsbrev något för er att satsa på? Vilka tjänster ska ni då använda? Vad ska ni skriva? Vi hjälper er igång.

Digitala tjänster

Lägger ni mycket tid på sådant som det finns digitala tjänster för? Eller kan man kanske bygga en smart egen tjänst för något? Vi guidar er i djungeln av digitala tjänster och hjälper er att komma vidare med digitala idéer och innovationer.

Digital kompetens

Saknar ni någon kompetens på företaget för att hantera era digitala kanaler? Vi skräddarsyr kurser och workshops så ni snabbt kommer upp på banan.

Kom igång!

Är du intresserad av att köra igång ett digitalt utvecklingsarbete med oss? Vi har arbetat tillsammans med ett hundratal företag de senaste åren och har mycket kunskap att dela med oss av. Hör av dig till daniel@framtidsbyran.nu eller skicka in ett formulär så tar vi en diskussion.